Dødsfald: 6-årige Tobias tabte kampen til kræften

Seksårige Tobias, der i sommers fik sin computer og mobiltelefon stjålet på Odense Universitetshospital under en behandling, måtte give op i kampen til kræften.

Han døde hjemme hos sin far i lørdags, fortæller drengens bonusmor, June Dencker Moshage, til JydskeVestkysten.

- Vi har mistet en helt vidunderlig dreng. En dreng med glimt i øjet, som har været igennem så meget det sidste stykke tid, men som altid har været glad og smilende, siger hun til avisen.

Tobias blev i sommers landskendt. I forbindelse med sin kræftsygdom var han indlagt på Odense Universitetshospital. Under opholdet på sygehuset fik han stjålet sin computer, iPhone og Playstation.

Det var en sag, der vakte harme i hele Danmark. Kort tid efter blev effekterne dog indleveret hos Fyns Politi og Tobias fik sin computer tilbage, hvor der blandt andet var 1.200 uerstattelige billeder på.

Tobias led af kræft i hjernen. Efter en operation blev han hjerneskadet og modtog efterfølgende behandling – blandt andet i form af kemoterapi.

Han har i løbet af den sidste måned har haft mulighed for at komme hjem mellem kemobehandlingerne efter 33 strålebehandlinger på Rigshospitalet og seks ugers genoptræning på Hammel. Det fortæller hans bonusmor til Jydske Vestkysten.

- I torsdags fik vi ham endelig hjem for første gang i ti måneder. Han var så glad, og han havde det rigtigt godt. Men lørdag eftermiddag begyndte han at kaste op og beklage sig.

Tobias døde lørdag aften i hjemmet i Genner ved Aabenraa. Han blev seks år.

Dagens Gossip