Dødsfald: Grand Prix-manden John Hatting er pludselig død

En af en store personer gennem Dansk Melodi Grand Prix' historie, musikeren John Hatting, er pludselig død.

John Hatting blev 64 år, og meddelelsen kommer fra vennen og musikeren Kim Schwartz, der skriver på sin Facebook-side:

- Det er med stor sorg at jeg kan meddele at jeg hertil aften fik en opringning fra Steen Lindegaard, der fortalte at min ven og kollega igennem snart 20 år John Hatting er død. Mange, mange stunder har vi haft sammen med kærlighed til musikken som fællesnævner og vi fik da også skrevet en del sange sammen -Tak for det du lærte mig kammerat og hvil i fred, vil savne dig !!! Ubegribeligt, vi skålede for 2 dage siden til min fødselsdag - Og nu er du væk !!!, skriver han.

John Hatting var i en årrække med i Dansk Melodi Grand Prix - både på scenen, men også som komponist til en række af de kendte grandprix-numre.

Tilføj Dagens.dk som din ven på Facebook - klik her

Det drejer sig blandt andet om vindersangen fra 1982, "Video Video" med Brixx, men også som solist med sangen "Donna, Donna".

Sammen med konen Lise Haavik dannede han duoen Trax, der stillede  op i både 1984, 1985 og igen i 1986, hvor de faktisk vandt med sangen "Du er fuld af løgn".

Sangen blev nummer seks ved det internationale grand prix.

Sammen med Torben Lendager skrev han i øvrigt også dansktop-hittet "Kære lille mormor" til Richard Ragnvald.

Her kan du se et par videoer fra John Hattings karrierere, og du er selvfølgelig velkommen til at efterlade et mindeord i vores kommentarfelt herunder.

Trax med "Du er fuld af løgn" - hvor det dog kun var Lise Haavik, der var på scenen:

Og endelig Brixx fra 1982, der vandt med "Video Video". Forsanger Jens Brixtofte er bror til tidligere Farum-borgmester Peter Brixtofte, og med i Brixx var netop John Hatting:

Billeder af John Hatting:

Dagens Gossip