Dødstal kan nærme sig 20 efter flyopvisning i England

Antallet af dræbte efter lørdagens ulykke i det sydlige England, hvor et fly styrtede ned under en opvisning i Shoreham, kan efter alt at dømme nærme sig 20, siger britisk politi.

Næstkommanderende for politiet i Sussex, Steve Barry, siger mandag ifølge BBC, at han "vil være overrasket", hvis dødstallet ikke overstiger de 11 døde, som man har kendskab til på nuværende tidspunkt.

- At det holder sig under 20, vil formentlig være det bedste estimat, jeg kan give på nuværende tidspunkt, siger han og understreger, at det stadig er for tidligt at slå endeligt fast.

Dødstallet blev lørdag fastsat til syv, men efterhånden som eksperter har finkæmmet stedet, har de fundet flere omkomne. Søndag lød tallet på 11 døde.

Grunden til, at dødstallet ikke kan fastslåes med sikkerhed, er, at politiet stadig er i færd med at få oplysninger fra familierne til de dræbte og fastslå, hvem der befandt sig på ulykkesstedet.

Flyet eksploderede i en ildkugle, da det ramte landjorden, og fotos af ulykkesstedet viser flere forkullede køretøjer, som var parkeret på stedet eller passerede forbi, netop som flyet styrtede ned.

Der var ingen sårede ved ulykken ud over flyets pilot, som blev trukket ud af det brændende vrag i live og nu er indlagt med alvorlige kvæstelser, skriver BBC.

Ulykken skete lørdag klokken 13.20 lokal tid, da piloten tilsyneladende mistede kontrollen med flyet under et loop.

Flyet, som er af typen Hawker Hunter, styrtede derefter ned på en vej. De dræbte er fodgængere og bilister, der befandt sig på stedet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip