Dødsulykke på Rømø: Bilnøgler plantet på afdøde Niklas Fyhring Sørensen

Lokalpolitiet i Tønder efterforsker fortsat dødsulykken på Lakolk Strand, hvor 21-årige Niklas Fyhring Sørensen fra Esbjerg døde af sine kvæstelser.

I en bil blev der kørt ræs på stranden og da der blev taget en håndbremsevending, væltede bilen rundt og endte på taget.

Politiet efterforsker blandt andet om bilnøglerne blev plantet på Niklas Fyhring Sørensen efter ulykken.

Læs også: Sådan døde Niklas Fyhring Sørensen

Hans far, Tue Sørensen bekræfter over for Esktra Bladet, at bilnøglerne blev fundet på hans søn, selv om sønnen på intet tidspunkt førte bilen.

- Politiet har forklaret mig, at bilnøglerne faldt ud af en overlomme på Niklas, da betjentene vendte ham om i sandet for at hjælpe ham. Jeg er ikke i tvivl om, at nøglerne er blevet anbragt på Niklas ud fra det, politiet har forklaret og betjentenes reaktion overfor os, siger han til avisen.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Under grundlovsforhøret i Retten i Sønderborg kom det også frem, at bilnøglerne blev fundet på afdøde Niklas Fyhring Sørensen og ikke på den 20-årige kammerat, der kørte bilen.

Lokalpolitiet i Tønder beskræfter, at bilnøglen indgår i efterforskningsarbejdet.

Niklas Fyhring Sørensen var sammen med tre kammerater på Rømø, da de kørte ned på stranden og kørte ræs. Da bilen væltede ved en håndbremsevending blev Niklas slynget ud af bilen og efterfølgende ramt af køretøjet.

Mens Niklas lå hårdt kvæstet i sandet, tog kammeraterne fat i bilen og fik den vendt om på hjulene igen. Herefter kørte den 20-årige fører bilen væk. Han sagde til kammeraterne, at han ikke ville have en dom for spirituskørsel. Han erkendte i retten, at han havde drukket og taget kokain. Herefter blev bilnøglerne plantet i Niklas' lomme.

Læs også: Chauffør i dødsbil var påvirket af alkohol og kokain

Niklas' far, Tue Sørensen, vil ikke kaste skylden på nogen bestemt, men siger til Ekstra Bladet:

- Jeg synes, at det er en meget kynisk og ukammeratlig opførsel. Jeg er skuffet og vred over de unges opførsel.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip