Døende far når ikke datters bryllup: Laver rørende ceremoni på hospitalsstue

Der går mange år, før ti-årige Nakeol Wells fra Missouri i USA skal giftes. Så mange, at hende døende far, Johnny Wells ikke vil være i live til at føre hende ned af kirkegulvet. 

De sidste fem år har Johnny Wells nemlig kæmpet med KOL, og han har ikke lang tid tilbage at leve i. Derfor arrangerede han en særlig ceremoni for sin datter. Iført en smuk hvid kjole og med en flot buket blomster i hånden blev hun ført ind på faderens hospitalsstue af en slægtning.

Læs også: Se billederne: Jes Dorph sagde ja til Louise Lehrmann

Her lovede hun foran en præst, sin far og resten af familien at lede efter en gudsfrygtig mand, som hun ville gifte sig med, og at hun ville være sin kommende ægtemand tro. Løftet blev beseglet med en gave fra far til datter.

- Han gav mig en ring. Det er en diamantring med to hjerter, fortæller Nakeol Wells den lokale tv-kanal KCTV 5.

Ringen skal hun gå med, indtil hun bliver gift.

Læs også: Festligt bryllup: Danser ind i kirken til musik med Chris Brown - se videoen

Nakeol Wells fortæller desuden, at hun vil afspille videoen til sit bryllup, og at hendes brudepige skal have den kjole på, hun selv havde på den dag.

Familien har fået mange positive reaktioner på videooptagelsen, som de har lagt på Youtube. Den har inspireret andre med døende familiemedlemmer til at gøre det samme.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se den rørende video her.

Dagens Gossip