Døende far skriver 800 serviet-beskeder til sin datter

44-årige Garth Callaghan fra Glen Allen i staten Virginia har skrevet små hyggelige beskeder på servietten i datterens madpakke, siden hun gik i børnehave. En tradition som den nu 14-årige Emma ser frem til hver eneste dag.

Derfor har den amerikanske far også besluttet sig for, at hun aldrig skal åbne en madpakke uden at finde en hilsen fra ham - også selv om han ikke er  her mere.

Gareth har nemlig fåre fået konstateret kræft tre gange på to år. To gange i nyrerne og en gang prostatakræft. Det skriver Daily Mail.

Da han blev klar over, at han ikke ville kunne overvinde sygdommen, satte han sig derfor for at skrive 800 serviet-beskeder. På den måde er han sikker på, at datteren får et par vise ord fra ham hver dag, frem til hun bliver student, også selv om han muligvis ikke lever så længe.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Traditionen med at skrive de små beskeder på servietten i madpakken begyndte, da Emma var lille, og Gareth havde et job som sælger, der betød, at han ofte var væk.

Den lille tegning med et hjerte, en stjerne og nogle få ord var hans måde at vise, at han tænkte på hende.

Gennem årerne har det udviklet sig til at være gode råd, opmuntringer og kærlighedserklæringer. Gareth er også begyndt at citere store tænkere og kendte personer som Gandhi, Eleanor Roosevelt pg Andrey Hepburn. Han håber, at deres ord vil trøste og guide Emma, når han ikke her her mere.

LÆS OGSÅ: Derfor skal I kramme hver dag

I øjeblikket har Gareth ingen tegn på sygdommen, men han vil med stor sandsynlighed få kræft igen på et tidspunkt. Derfor er det blevet vigtigtere end nogensinde at glæde datteren med serviet-beskederne, som han også deler på facebooksiden Napkin Notes.

Se Gareths små beskeder til Emma herunder: 

Dagens Gossip