Døende kvindes sidste ønske: Find et nyt hjem til mine hunde

Fremtidsudsigterne er dystre for en amerikansk kvinde ved navn Kathleen Zuidema, der nu har søsat et desperat jagt for at finde et nyt hjem til Autumn Moon, Mona Luka og Finnegan.

De tre australske hyrdehunde risikerer at blive hjemløse, da Kathleen Zuidema, der bor på øen Sun-Juan Island i den nordvestlige delstat Washington, er hårdt ramt af en kræftsygdom.

- Som mange af jer ved, så har jeg kæmpet med kræft i omkring halvandet år, og tingene udvikler sig i en retning, hvor jeg har brug for at sikre et nyt hjem til hundene, skriver Kathleen Zuidema.

Kvinden forklarer i et opslag på Facebook, at hun ikke har lyst til at sige farvel til de tre venner på fire ben, men at hun ikke ser en anden udvej på grund af det svigtende helbred.

Hun håber, at hundene kan finde ét nyt hjem, så de på den måde kan blive sammen.

Læs også: En ældre mand og en hund forsvinder ind i skoven - så fanger politiet disse utrolige optagelser

- Det er en stor ting at bede ét menneske om, men tanken om at skille dem kan jeg ikke bære, skriver hun.

Kathleen Zuidema skrev opslaget i lørdags, og på seks dage har over 27.000 mennesker delt beskeden, der forhåbentlig kan sikre hundene et nyt hjem.

I en ny opdatering skriver den kræftsyge hundeejer, at hun skal mødes med et potentielt par i dag, så noget tyder altså på, at jagten på et nyt hjem kommer til at bære frugt.

Læs opslaget her:   

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Thank you to everyone for your outpouring of love and support .. sorry I haven't posted but I am beyond overwhelmed...

Opslået af Kathleen Zuidema på 10. marts 2016

Følg Dagens Hunde for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip