Døende mand skiver rørende farvel efter at have ventet 2 timer på ambulance

Der var langt efter hjælpen for 74-årige Roland Volante, da han faldt om på gulvet med alvorlige hjerteproblemer.

Selvom det lykkedes ham at hive i en snor, der fungerede som alarmopkald efter en ambulance, så nåede han aldrig at se redderne træde ind ad døren til hjemmet i byen Wirral lidt syd for den engelske storby Liverpool.

Den sidste tid brugte han på at få fingrene i en kuglepen, og med den sendte han en allersidste hilsen til sin familie.

Med rystende håndskrift skrev han: 'Jeg elsker dig Rita, jeg elsker dig Deb' på en lille lap papir, der var underskrevet 'far'.

Paramedicinerne fandt sedlen ved siden af Roland Volante, da de en time og fyrre minutter senere ankom til huset, hvor den aldrende mand lå død på stuegulvet.

Forinden var det lykkedes ham at få telefonisk kontakt med alarmcentralen, men selvom han råbte desperat efter hjælp blev opkaldet vurderet til at være en lavprioritet for ambulancetjenesten.

Til engelske Metro forklarer lederen af alarmcentralen, at de ville have gjort sagen til et topprioritet, hvis de altså havde været klar over, at manden døjede med alvorlige hjerteproblemer.

Sådan gik det ikke - og derfor blev sedlen den sidste personlige hilsen til de pårørende.

Læs også: Far deler rørende øjeblik efter sin søns hjertetransplantation: "Jeg kan trække vejret igen"

- Jeg tror, han skrev sedlen, mens han ventede på ambulancen, siger den ene af de to døtre, Rita Cuthell, til et lokalt medie.

Selvom der er gået et par måneder, så er døtrene ikke kommet videre i tilværelsen. 

- Det eneste, jeg kan, er at spise, trække vejret og sove. Jeg kan ikke komme videre, lyder det fra den sørgende datter.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip