Dohrmann er blevet medlem af Folketingets Kommunaludvalg

Jørn Dohrmann (DF) er blevet medlem af Folketingets Kommunaludvalg.

Jørn Dohrmann der både er Byråds- og Folketingsmedlem for Dansk Folkeparti, er netop blevet udnævnt, som sit partis medlem af Folketingets Kommunaludvalg.

I forvejen sidder Jørn Dohrmann i Udvalget for Landbrug og fødevare, Trafikudvalget og er Dansk Folkepartis miljøordfører. Disse poster beholder han også.

- Det har altid været en vigtig del af mit politiske virke, at jeg kender arbejdet i det lokale byråd og kan bringe erfaringer og sager videre til Folketinget. Nogle politikere mangler tydeligvis kontakten til virkeligheden udenfor Christiansborgs mure. For mig har det i hver fald altid været en styrke, at være begge steder og jeg tror da også, at det har givet mange fordele for Kolding Kommune, at jeg på den måde, har kunnet tale vores sag på Christiansborg, siger Jørn Dohrmann i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Nu får jeg så nye muligheder for, at bruge min erfaring, netop i Kommunaludvalget, som jo i høj grad har indflydelse på kommunernes arbejde. Det håber jeg vil kunne styrke mit arbejde for Kolding Kommune endnu mere.

Dagens Gossip