Dom: Conrad Murray kendt skyldig i Michael Jacksons død

Foto: facebook

Det tog de syv mænd og fem kvinder halvanden dag at votere sig til enighed i sagen mod Michael Jacksons læge, Conrad Murray.

De 12 nævninge blev kort efter klokken 22 dansk tid mandag aften ført ind i retssalen i Los Angeles’ retsbygning og herefter blev dommen læst op.

Conrad Murray blev kendt skyldig i Michael Jacksons død den 25. juni 2009. Nævningene fandt det bevist, at Conrad Murray var skyldig i uagtsomt manddrab.

Annonce:Giv et forældreløst barn et hjem for KUN 7 kr. om dagen - Se mere her

Mens retsformanden læste kendelsen op sad Conrad Murray stille og roligt – uden at fortrække en mine. Han kiggede på retsformanden under hele oplæsningen.

Seks ugers retssag

Retssagen mod Conrad Murray har varet i seks uger. Igennem hele sagen har der været fremsat mange hårde anklager mod Conrad Murray, der har erklæret sig 'ikke-skyldig' i anklagerne. Det mener anklagerne ikke, der har forsøgt at fremstille den 58-årige læge som en grisk og hensynsløs kvaksalver, der gav en intetanende Michael Jackson en dødelig dosis af bedøvelsesmidlet Propofol. Omvendt mener Conrad Murrays forsvarer, Ed Chernoff, at Jackson-lægen er ’en lille fisk i en beskidt sø’, der kun er blevet tiltalt, fordi Michael Jackson var verdensberømt.

Fans uden for retten

Sagen er blevet fulgt tæt – både af medier og fans uden for retsbygningen. Da dommen blev læst op var mange fans samlet uden for murene med bannere, hvor der stod ”Skyldig” og ”Morder”.

Dagens Gossip