Dom: Conrad Murray kendt skyldig i Michael Jacksons død

Foto: facebook

Det tog de syv mænd og fem kvinder halvanden dag at votere sig til enighed i sagen mod Michael Jacksons læge, Conrad Murray.

De 12 nævninge blev kort efter klokken 22 dansk tid mandag aften ført ind i retssalen i Los Angeles’ retsbygning og herefter blev dommen læst op.

Conrad Murray blev kendt skyldig i Michael Jacksons død den 25. juni 2009. Nævningene fandt det bevist, at Conrad Murray var skyldig i uagtsomt manddrab.

Annonce:Giv et forældreløst barn et hjem for KUN 7 kr. om dagen - Se mere her

Mens retsformanden læste kendelsen op sad Conrad Murray stille og roligt – uden at fortrække en mine. Han kiggede på retsformanden under hele oplæsningen.

Seks ugers retssag

Retssagen mod Conrad Murray har varet i seks uger. Igennem hele sagen har der været fremsat mange hårde anklager mod Conrad Murray, der har erklæret sig 'ikke-skyldig' i anklagerne. Det mener anklagerne ikke, der har forsøgt at fremstille den 58-årige læge som en grisk og hensynsløs kvaksalver, der gav en intetanende Michael Jackson en dødelig dosis af bedøvelsesmidlet Propofol. Omvendt mener Conrad Murrays forsvarer, Ed Chernoff, at Jackson-lægen er ’en lille fisk i en beskidt sø’, der kun er blevet tiltalt, fordi Michael Jackson var verdensberømt.

Fans uden for retten

Sagen er blevet fulgt tæt – både af medier og fans uden for retsbygningen. Da dommen blev læst op var mange fans samlet uden for murene med bannere, hvor der stod ”Skyldig” og ”Morder”.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip