Dommer blev impotent - træner klemte testikler

Dommeren Martin Wekesa kræver, hvad der svarer til knap 1,4 mio. kr. i erstatning, fordi en holdansvarlig i en kamp i september sidste år løb ind på banen, hvor lederen angiveligt sparkede og slog dommeren, inden han greb fat i dommerens testikler og klemte til.

Den voldsomme reaktion kom, da dommer Martin Wekesa udviste en spiller fra Sparki Youth-holdet.

- Han trak i mine testikler. Han klemte dem bogstaveligt, og jeg hang på ham, da han trak i mig. Jeg skreg og kunne ikke slippe fri af hans greb, fortæller Wekesa ifølge mailonline.co.uk.

Han beretter videre, at angriberen løftede sin hånd og truede med, at han kunne slå dommeren ihjel på et minut, inden han gik efter opmandens ædle dele.

Wekesa slap først ud af det pinefulde greb, da politiet ankom og reddede ham, hvorefter han blev bragt til hospitalet i store smerter.

Dommeren påstår, at det i dag er umuligt for ham at have sex med sin kone.

- Det gør bare så ondt, ondt, ondt i området, siger han.

Som følge af angrebet har han krævet kompensation fra det kenyanske forbund for at dække udgifter til medicin og behandling, ligesom han vil have erstatning for de skader, han er blevet påført i embeds medfør. For som hans kone, Mary Wekesa, påpeger ifølge mailonline.co.uk:

- Vi plejede at leve som mand og kone. Det gør vi ikke mere, så på den måde er vores liv blevet ændret.

Den angrebsivrige træner, som hedder Kajembe, skal møde i retten i Mombasa på torsdag, hvor han står anklaget for overfald og for at have påført sit offer alvorlig skade på kroppen. Han nægter sig skyldig i at have påført dommer Wekesa alvorlig kropslig skade.

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip