Dommer erkender fejlskøn kostede Horsens et straffespark

Undervejs mente udeholdets spillere, at de blev snydt for et straffespark. Derudover følte de sig uretfærdigt behandlet, da Mads Agesen undervejs blev vist for det røde kort.

Efter kampen - og efter at have set tv-billederne - indrømmede dommer Kenn Hansen, at AC Horsens blev snydt for et straffespark, da Henrik Tofts hovedstød blev reddet på stregen af en Sønderjyske-spiller - vel at mærke med hånden. Det skete på et tidspunkt, hvor Horsens førte 1-0 og styrede kampen.

- Jeg kan se, at der helt klart skulle være straffespark. Det ser det ud til, at den ville have været inde. Så det havde været den rigtige beslutning, sagde Kenn Hansen til TV3+.

Det manglende straffespark kom til at koste dem dyrt, og efter Mads Agesen ved pausen blev vist for det røde kort, mistede holdet kontrollen og tabte. Horsens var rasende over det røde kort, da man mente, at Lasse Vibe, som blev skubbet af Agesen, filmede voldsomt. Men i den situation mener Kenn Hansen, at kendelsen var på sin plads.

- Han (den ene liniedommer, red.) fortæller mig præcis det, der sker. Så er det jo meget dejligt at se på billederne, at det var sådan, det foregik. Den er jo helt soleklar. Vi kalder det voldsomt adfærd. Det der slag oppe i nærheden af halsen, det har ikke noget med spillet at gøre, fortalte Kenn Hansen.

Med nederlaget rykkede AC Horsens under nedrykningsstregen og skal vinde over Brøndby på mandag, hvis de ikke vil rykke ned.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip