Dommer indrømmer fejlagtig udvisning

Træner Glenn Riddersholm var ærgerlig over, at FC Midtjylland smed sejren væk mod FC Vestsjælland og måtte nøjes med et enkelt point i kampen, da FCV scorede til 2-2 dybt inde i kampens tillægstid.

Ifølge Riddersholm fik det afgørende betydning, at kampens dommer Dennis Mogensen udviste FCMs Izunna Uzochukwu efter 67 minutter, hvor FCM førte 2-0 og virkede til at have kampen fuldstændig under kontrol. Og FCM-træneren var dybt uenige med Dennis Mogensen, som gav Izunna advarsel nummer to og dermed sendte ham tidligt i omklædningsrummet.

- Jeg har godt nok svært ved at se, der skulle givers en advarsel i den situation. Han er en ung ny dommer, som i dag måske ikke leverer sin bedste kamp. Han mangler føling med kampen, lød det kritisk fra Riddersholm efter kampen til TV3 Sport 1.

- Hvis han er mand nok, så trækker han det her gule kort tilbage, så Izunna ikke får karantæne, fortsatte Riddersholm.

Og 'mand nok' viste Dennis Mogensen sig så at være, da han efterfølgende havde genset episoden, hvor han gav Izunna Uzochukwu den anden advarsel.

- Nu har jeg set billederne, og jeg må indrømme, at jeg har svært ved at se forseelsen. Den (advarslen, red.) var for hård. Han skulle ikke have haft sin anden advarsel, lød det ærligt fra Dennis Mogensen overfor TV3 Sport 1.

Dagens Gossip