Dommer tilkaldte vagt for at fjerne aggressiv Mourinho

Skrevet af admin

07/11/2015

Mest læste i dag

Dommeren i Premier League-opgøret mellem West Ham og Chelsea tilkaldte en sikkerhedsvagt for at få fjernet udeholdets manager, José Mourinho, fra sit omklædningsrum.

Det fremgår af dommer Jon Moss' rapport fra kampen, oplyser Det Engelske Fodboldforbund, FA, fredag.

Chelseas Mourinho er tidligere blevet idømt en kamps karantæne samt en bøde på cirka 400.000 kroner for sin opførsel under lokalopgøret mellem de to London-klubber.

Den portugisiske manager er derfor henvist til at overvære denne weekends kamp mod Stoke fra en plads på tribunen.

- Mourinho nægtede at adlyde en anmodning om at forlade dommernes omklædningsrum og anvendte nedsættende/fornærmende gloser mod dommerne, oplyser FA.

Mourinho var efter første halvleg af kampen i sidste måned utilfreds af flere grunde. Midtbanespilleren Nemanja Matic var blevet udvist, og i et par scoringssituationer dømte dommeren ikke til Chelseas fordel, mente han.

Da dommeren sammen med sine kolleger forlod banen efter de første 45 minutter, stod José Mourinho derfor og ventede i spillertunnelen og fulgte med dem ned i omklædningsrummet.

- Han var tydeligvis ophidset og begyndte aggressivt at tale om afgørelser i første halvleg, beretter Jon Moss i sin rapport.

Efter at have svaret kort på Mourinhos spørgsmål bad dommeren ham om at forlade omklædningsrummet.

- Han nægtede. Jeg spurgte ham igen. Efter at han igen nægtede, bad jeg sikkerhedschef hr. Simon Sutton om at eskorterede ham ud af rummet, forklarer dommeren.

Synet af sikkerhedschefen gjorde Mourinho endnu mere ophidset. Dommeren beskriver ham som "meget aggressiv".

- Han råbte, at I (udtryk overstreget) dommere er svage. (Arsenal-manager Arsene, red.) Wenger har ret. Du er (udtryk overstreget) svag, lyder det i rapporten.

Arsène Wenger betegnede efter et Arsenal-nederlag i september dommer Mike Dean som "naiv" og "svag".

Chelsea tabte kampen mod West Ham 1-2. Et af de forsvarende mestres seks nederlag i ligaen hidtil i denne sæson.

/ritzau/Reuters