Dommere vil boykotte Chelsea

Flere dommere overvejer i øjeblikket at boykotte Chelseas kampe, efter at den engelske storklub i forbindelse med sidste uges Premier League-nederlag til Manchester United er gået til verbalt angreb på dommerkollegaen Mark Clattenburg.

Den tidligere topdommer Clive Wilkes fortæller til The Sun, at han har været i kontakt med flere topdommere, og de er ikke positiv stemt over for Chelsea.

- Jeg ved, at der er nogle af dommerne, der taler om at boykotte Chelseas kampe på grund af det her, siger Clive Wilkes til avisen.

Chelsea var straks efter nederlaget til United ude med kritik af 37-årige Mark Clattenburg, der ikke mødte megen forståelse for, at han havde udvist to Chelsea-spillere.

Samtidig har klubben beskyldt Clattenburg for upassende sprogbrug over for Chelseas mørkhudede midtbanespiller John Obi Mikel. Lige nu undersøger politiet og det engelske fodboldforbund, om der er hold i de anklager.

Mark Clattenburg har erklæret sig uskyldig, og det lader til, at de fleste Premier League-dommere bakker ham op.

- Man skal huske på, at det ikke er første gang, at Chelsea har angrebet en dommer, siger Clive Wilkes og henviser til episoder med svenske Anders Frisk og Graham Poll.

- Nu er der nogle af dommerne, der har fået nok. Det er ikke nogen overdrivelse at sige, at engelske dommere aldrig har følt sig mindre værdsat, fortsætter han.

Clive Wilkes oplyser samtidig, at de engelske dommere ikke føler, at de har opbakning længere oppe i fodboldsystemet, og de tør ikke forsvare sig af frygt for at miste dommerjobbet i Premier League.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip