Don Ø: Zumas saksespark bedre end Nordstrands

Og det på trods af, at FC Nordsjællands Morten Nordstrands saksesparks-perle mod FC København søndag aften har kilet sig ind i fodbold-historien som en seriøs udfordrer til den titel. 

Indtil Morten Nordstrands scoring var FCKs forhenværende afrikanske angriber, Sibusiso Zuma, nemlig bredt anerkendt for at have scoret det bedste mål nogensinde i landets bedste fodbold række. Det skete i 2001 i en kamp mellem FCK og Brøndby.

Og det mål rangerer fortsat som det bedste, mener FCKs tidligere bestyrelsesformand Flemming Østergaard. 

- De er tæt på hinanden, men det er stadig Zumas mål, som det bedste - også på grund af hele opspillet, siger Don Ø, der selv så Nordstrands mål fra tribunen i Farum Park, ligesom han var øjenvidne til Zumas scoring mod Brøndby i Parken i 2001.- Det var et fantastisk mål dengang, men det var det også i går (søndag, red.). Det er jo to verdensklassemål for fanden. Så det er lidt det samme, som når man spørger om, hvem der er verdens bedste fodboldspiller gennem tiderne, understreger Flemming Østergaard.

Det er da også kun med de berømte 'marginaler', at Sibusiso Zumas mål holder sig foran Morten Nordstrands i Don Øs bog.

- Begge opspil var gode, men jeg synes, at opspillet til Zumas mål var en lille smule bedre. Men igen. Det er med et mulehår, og jeg er altså ikke præget af, at Nordstrand nu spiller for FCN. Jeg holder utrolig meget af ham. Men det er marginaler, at Zumas er bedre, siger Flemming Østergaard.

Dagens Gossip