Donald Trump i ordkrig med komiker

Den iltre præsidentkandidat Donald Trump kæmper på flere fronter, og han har netop åbnet endnu én, efter at han har fyret en bredside af mod komikeren og tv-værten John Oliver.

- John Oliver fik sine folk til at ringe til mig og spørge, om jeg ville være med i hans virkelig kedelige og upopulære program. Jeg sagde "NEJ TAK"! Det er et spild af tid og energi, skriver milliardæren, der håber på at blive republikanernes præsidentkandidat, på Twitter.

Det gav folkene på "Last Week Tonight", som John Olivers ugentlige program hedder, dog ikke meget for, og de tog hurtigt til genmæle på Twitter.

- Et par pointer. 1. Ja, vi har et kedeligt show. 2. Vi har på intet tidspunkt inviteret Donald Trump til at medvirke, fyrede de tilbage i et tweet.

John Oliver holdt sig heller ikke tilbage, da han gæstede tv-programmet "CBS This Morning", hvor han gjorde det meget klart, at han bestemt ikke er interesseret i at have Trump med i sit program.

- Der er ikke mere at tilføje. Han har sagt alt, hvad han vil sige. Den mand holder intet for sig selv, så vi kommer ikke til at finde den guldklump, han gemte på, fortalte Oliver, inden han sluttede af med en sidste verbal skudsalve:

- Han er som en åben bog, og det er en bog, der ikke har særligt mange interessante ord.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip