Dopinglægen: Real Madrid skylder mig penge

Fuentes gik så langt til at sige, at Real Madrid skylder ham penge fra en gammel sag, men ville ikke uddybe, hvad det handlede om.

Sådan en kommentar ville normalt ikke sikre store overskrifter, hvis ikke det var fordi, Fuentes bevisligt har forsynet et stort antal sportsfolk med flere former for doping. Fuentes har selv fortalt, at han har haft fodboldspillere som kunder, og at det er spillere fra den aller øverste hylde.

Derfor kaster Fuentes' ord mørke skygger over Real Madrid, og klubben har da også reagerede prompte og sagsøgt Fuentes for hans udtalelser. Real Madrid bekræfter, at Fuentes faktisk har penge til gode i klubben, men at det handler om en sag, hvor Fuentes vidnede for Real Madrid, som var blevet beskyldt af den franske avis Le Monde, for at have modtaget dopingydelser.

- Fuentes vil gerne have betaling hans rejseudgifter og ophold, da han var indkaldt som vidne, og Madrid har ikke noget problem med at betale ham for det, hvis han leverer de rigtige kvitteringer, lød det i går fra klubben i et statement.

Hvad Fuentes' mission med sine udtalelser er, ved han kun selv. Men sikkert er det, at han puster til de tiltagende rygter om doping i fodbold. Under Operacion Puerto kom det frem i en spansk avis, at Real Sociedad i 2006 betalte store summer sorte penge til Eufemiano Fuentes. Oplysningerne blev sågar bekræftet af kilder i klubben.

Eufemiano Fuentes har fortsat ikke afsløret alle sin klienter i den store dopingring, som blev trevlet op i 2006. Men han har flere gange provokeret fodbolden, som da han fortalte, at hvis han afslørede sine kunder, så ville Spanien få frataget deres VM-titel fra 2010. Fuentes har også tidligere arbejdet for fodboldklubber på Gran Canaria, hvor han bor.

Dagens Gossip