Dopingmistanke: Rytter raser over etapevinder

Sayar tog samtidigt føringen i den samlede stilling. Det er den ukendte tyrkiske rytter naturligvis glad for, men det er der andre, der ikke er. En af dem er den tyske sprinter, Marcel Kittel, som er kendt for at lade sin ærlige mening komme ud til offentligheden.

Kittel udtrykte efter etapen det der ligner en stærk dopingmistanke mod Sayer. Det skete, da han skrev følgende på twitter:

- Jeg har sjældent været så rasende over et resultat til en anden. Og jeg kan mærke, at mange andre omkring mig har det på samme måde.

Kittel har tidligere blandet sig i andres forhold, da han kritiserede Astanas profil og undrede sig over, at det kazakiske hold kunne få en World Tour-licens.

Mustafa Sayer forklarede i et vinderinterview efterfølgende, at han har forbedret sig markant på det seneste takket være en operation.

- Da jeg var yngre havde jeg nogle helbredsproblemer, så jeg kunne ikke præstere på mit højeste niveau. Jeg fik nogle operationer, som hjalp mig til at præstere bedre. Normalt er jeg en rytter, som foretrækker løb på fem eller seks dage. Som man kunne se i dag, så foretrækker jeg bjergetaper, sagde Sayar.- Tidligere kæmpede jeg også med de lange etaper, men i løbet af de seneste måneder og år har jeg arbejdet med det, og nu kan jeg præstere bedre på længere etaper.

Sayar fik et spørgsmål om dopingmistanke på engelsk, men et gebrokkent engelsk hos Sayar gjorde, at han ikke forstod spørgsmålet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip