Dortmund bekræfter Götze-salg

Det har Borussia Dortmund tirsdag formiddag offentliggjort på klubbens hjemmeside. Her skriver tyskerne, at Mario Götze for et par dage siden meddelte Dortmund, at han ville gøre brug af sin frikøbsklausul.

- Vi er selvfølgelig skuffet på alle mulige måder, men vi vil gerne understrege, at både Mario og hans rådgivere har handlet efter reglerne, skriver klubben i en pressemeddelelse.Historien om sensations-transferen kom frem i det sædvanligvis velinformerede tyske medie Bild tirsdag morgen - og det har så altså fået Borussia Dortmund til at gøre skiftet officielt.

Avisen mener at vide, at Bayern München, der til sommer overtages af Pep Guardiola, har udløst Götzes frikøbsklausul på 37 millioner euro - godt 275 millioner kroner - så selvom Götzes kontrakt med Dortmund varer helt til 2016, må de til sommer slippe offensivdirigenten til spotpris. Og så endda til Bayern München.

Dortmunds nummer 10 kom til klubben som bare otte-årig og fik debut i 2009.

Man må samtidig med den gode handel rose München-klubben for deres timing, hvis intentionen har været at ryste Dortmund. Begge klubber spiller nemlig semifinaler i Champions League i denne uge. Bayern München tager i aften imod FC Barcelona, mens Dortmund i morgen får besøg af Real Madrid. Og mon ikke historien om Götzes skifte vil være grobund for en del uro i Dortmund-lejren.

Dortmund-træner Jürgen Klopp og sportsdirektør Michael Zorc opfordrer dog klubbens fans til at støtte både holdet og Götze på samme måde som altid, når de onsdag spiller den vigtige semifinale mod Real Madrid.

Historien er i øvrigt fremragende timet på endnu et punkt. Bayern-boss Uli Hoeness er i store problemer med en verserende skattesag. Nu skifter fokus med ét til det mere sportslige. Bayern har gjort det igen!

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip