Dortmund belønner direktør for succesrigt årti

Skrevet af admin

11/08/2014

Dagens topnyheder

Fodboldklubben Borussia Dortmund har belønnet sin direktør Hans-Joachim Watzke med en kontraktforlængelse på tre år. Så løber den til 2019.

Forlængelsen kommer som en belønning for et succesrigt årti til trods for, at klubbens forrige sæson var bedre end den seneste.

- Watzke har leveret enestående arbejde i de seneste år, siger klubbens præsident, Reinhard Rauball, i en pressemeddelelse.

- Han har været strategen - mesterbyggeren - i Borussia for få år siden. Han er det den dag i dag, og nu vil han også sikre os en bæredygtig udvikling for fremtiden, siger præsidenten.

Hans-Joachim Watzke blev i 2005 administrerende direktør i et Borussia Dortmund, som var på randen af konkurs. Siden da har klubben udviklet sig til at være den næststørste magtfaktor bag Bayern München i tysk fodbold.

I en periode, hvor Borussia Dortmund vandt det tyske mesterskab i 2011 og 2012, og nåede Champions League-finalen i 2013, er klubbens omsætning firedoblet og har rundet 300 millioner euro, svarende til mere end 2,2 milliarder kroner.

/ritzau/