Dortmund haler ind på Bayern med vild sejr i Wolfsburg

05/12/2015

En vild afslutning med to mål i kampens tillægsminutter var hovedingrediensen, da Borussia Dortmund lørdag aften vandt 2-1 ude over Wolfsburg i Bundesligaen.

Hjemmeholdets Ricardo Rodriguez troede formentlig, at han havde sikret sit hold et point, da han udlignede til 1-1 på et straffespark, efter at kampen var gået ud over de 90 minutter.

Men til allersidst snorksov Wolfsburg-forsvaret, så Dortmunds Shinji Kagawa kunne sikre klubben tre point.

Dortmund var kommet foran 1-0, da Marco Reus scorede efter lidt over en halv times spil.

Optakten til målet var en meget dårlig aktion af hjemmeholdets Josuha Guilavogui på egen banehalvdel.

Han blev overrumplet af gæsternes Henrikh Mkhitaryan, der snuppede bolden, der røg videre til Marco Reus, og så førte gæsterne 1-0.

Dortmund havde været tæt på allerede tidligt i kampen, da Sven Bender ramte overliggeren.

I anden halvleg pressede Wolfsburg voldsomt på, og blandt andre indskiftede Bas Dost var tæt på at score, inden kampen eksploderede til sidst.

Nicklas Bendtner så hele kampen fra Wolfsburgs bænk.

Efter Bayern München tidligere lørdag med 1-3 ude mod Gladbach tabte for første gang i sæsonen i Bundesligaen, er Dortmund kun fem point efter de regerende mestre.

Bayern har 40 point for 15 kampe, mens Dortmund er nummer to med 35 point.

Wolfsburg ligger nummer fem med 25 point.