Dortmund rejser sig fra gigantskuffelse med sejr

17/04/2016

Tre dage efter den vanvittige skuffelse i Europa League, hvor Borussia Dortmund satte en føring på 3-1 over styr og tabte 3-4 til Liverpool, formåede Dortmund at rejse sig i den hjemlige liga.

På hjemmebane vandt Dortmund med overbevisende 3-0 over Hamburger SV i Bundesligaen.

Dortmund er allerede sikker på at slutte på mindst andenpladsen, men med sejren holder Dortmund også fast i det noget spinkle håb om at fravriste Bayern München førstepladsen.

Bayern fører med syv point ned til Dortmund med fire spillerunder tilbage.

Christian Pulisic og Adrián Ramos bragte Dortmund på sejrskurs med deres mål i de sidste minutter af første halvleg.

Udeholdets håb om komme tilbage led et afgørende knæk, da holdets målmand Rene Adler syv minutter efter pausen fik rødt kort for en nødbremse lige uden for feltet.

Derfra var der kun et hold på banen, og hjemmeholdet havde mange chancer for at score yderligere. Men først fem minutter før tid scorede Adrián Ramos sit andet mål i kampen til 3-0.

Med nederlaget må HSV fortsat se sig som en del af nedrykningskampen. Holdet har tre point ned til tredjesidstepladsen, der udløser en playoffkamp om overlevelse.