Dortmund-stjerne bekræfter Bayern-skifte

I den forgangne summer holdt Borussia Dortmund fast på den polske angriber Robert Lewandowski, selvom det var tydeligt for enhver, at han hellere ville have skiftet til Bayern München.

Dortmund insisterede på, at Lewandowski skulle opfylde sin kontrakt, og det gør han så nu. Men til Sport 1 fortæller han, at det er sikkert, at han spiller i Bayern næste sommer. Han vil dog først bekræfte det efter nytår.

- Ja, for så kan jeg officielt skrive under på kontrakten, sagde han efter Dortmunds 2-0 sejr over 1860 München i den tyske pokalturnering mandag aften.

Dortmund havde stort besvær med den lille Bayern-klub og måtte ud i forlænget spilletid efter 0-0 i den ordinære kamp. I den ekstra halve time scorede de to nyindkøb Pierre-Emerick Aubameyang og Henrikh Mkhitaryan til gengæld for gæsterne.Tidligere har det polske fodboldmagasin Pilka Nozna fortalt, at angriberen officielt vil bekendtgøre sit skifte 2. januar 2014. Og her vil han underskrive en fireårig kontrakt med sidste års Champions League-vindere.

Dagens Gossip