Dortmund-stjerne må hjælpes fra banen i pokalsejr

03/03/2015

Den tyske storklub Borussia Dortmund, der efter en svær sæson ligger i den nederste halvdel af Bundesligaen, er stadig i spil til en triumf på den hjemlige scene i denne sæson.

Tirsdag aften vandt holdet sin 1/8-finale i den tyske pokalturnering med 2-0 ude over Dynamo Dresden.

Modstanderen fra den tredjebedste række kæmpede dog bravt, og først fire minutter efter pausen lykkedes det den italienske angriber Ciro Immobile at bringe Dortmund foran. Kort før tid stod han også for målet til 2-0.

Trods sejren kan det vise sig at blive en dyr aften for Dortmund. Holdets stjernespiller Marco Reus blev skadet og måtte hjælpes fra banen efter 25 minutter.

Nu må tiden vise, hvor alvorlig skaden er. Reus bærer en stor del af ansvaret for Dortmunds opblomstring på det seneste, og han vil være svær at undvære i Champions League, hvor Dortmund møder Juventus i 1/8-finalen.

En anden tysk Champions League-deltager Bayer Leverkusen er også klar til kvartfinalen efter at slået Kaiserslautern ud.

Leverkusen måtte på hjemmebane ty til forlænget spilletid, inden modstanderen fra 2. Bundesliga var nedkæmpet med 2-0 på mål af Hakan Calhanoglu og Stefan Kiessling.

Bundesligabundholdet Freiburg fik en opmuntring med hjemmesejren på 2-1 over FC Köln. Et selvmål efter 17 minutter og Vladimir Daridas scoring kort efter grundlagde sejren, inden Deyverson reducerede kort før tid.

Endelig vandt Hoffenheim 2-0 over Aalen på mål af Eugen Polanski og Kevin Volland.

De fire sidste 1/8-finaler spilles onsdag.