Dortmund-træner jubler over vildt comeback i Norge

Det var et chok for både spillere, tilskuere og seere, da Odd Ballklubb efter 22 minutter bragte sig foran med 3-0 mod den tyske storklub Borussia Dortmund i torsdagens kvalifikationskamp til Europa League.

Lige så chokerede var folk givetvis, da Henrik Mkhitaryan i 85. minut sikrede Dortmund sejren på 4-3 i Norge.

På Dortmunds trænerbænk sad en forundret Thomas Tuchel og glædede sig over det vilde comeback, hans hold netop havde præsteret.

- Vi har vist stor moral ved at vende sådan et resultat. Det var bemærkelsesværdigt og flot af holdet, og i sidste ende fortjente vi at vinde, fortæller Tuchel til den tyske tv-station ARD.

Han mener endda, at sejren kunne have været større trods rædselsstarten på kampen for holdet.

- Vi burde måske endda have vundet større. Vi skulle have haft et bedre resultat, men det kræver, at man er klar fra start, lyder det fra Dortmund-træneren.

Midt i glæden over det flotte comeback kunne han dog heller ikke undlade at forholde sig til den elendige indledning på kampen.

- Vi var slet ikke forberedt på det, der skete i starten af opgøret. Både fysisk og mentalt var vi ikke klar, og jeg var chokeret over, hvor let det var at score mål imod os, siger Thomas Tuchel.

Returkampen spilles i næste uge i Dortmund.

/ritzau/

Dagens Gossip