Dortmund-træner om 0-3-ydmygelse: Vi var harmløse

Skrevet af admin

19/03/2015

Dagens topnyheder

Juventus havde ingen problemer med at holde Borussia Dortmunds angreb fra åbne scoringschancer, og det var stærkt medvirkende til 3-0-sejren onsdag aften i Champions Leagues 1/8-finaler.

Dortmund er dermed ude af Champions League, og tyskernes cheftræner Jürgen Klopp var skuffet over indsatsen.

- Vi var harmløse. Hvis man ikke skyder på mål, så kan man ikke score. For hvert minut der gik, så øgede modstanderen sin selvtillid, mens vi endte med ikke at have nogen selvtillid overhovedet.

- Juventus var simpelthen bare bedre end os, men fik også en perfekt start efter tre minutter, siger Klopp til uefa.com.

Dortmunds anfører og centrale forsvarsspiller Mats Hummels mener, at Juventus-angriberen Carlos Tévez' hurtige 1-0-åbningsmål efter blot tre minutter blev afgørende.

- Det tidlige mål, som vi indkasserede, var et chok for os. I næsten hele kampen magtede vi ikke at skabe nogle nævneværdige chancer.

- I anden halvleg mistede vi totalt vores rytme, og i sidste ende var cifrene fortjente. Vi kan ikke påstå, at vi var oppe på samme niveau som Juventus, erkender Hummels.

Samlet vandt Juventus 5-1 over Dortmund over de to kampe og er dermed videre til kvartfinalen. Der er lodtrækning på fredag.

/ritzau/