Dortmunds B-kæde slår tredjerangshold i pokalen

03/12/2013

Det var et noget andet Dortmund-hold, end man er vant til at se, der tirsdag aften stillede op til pokalkamp i Saarbrücken.

En masse skader i truppen og en overkommelig modstander fra bunden af 3. division betød, at træner Jürgen Klopp skiftede kraftigt ud i holdopstillingen hos Borussia Dortmund.

Det kunne han også sagtens, for Dortmund vandt uden større besvær opgøret med 2-0. De relativt ukendte Julian Schieber og Jonas Hoffman stod for målene.

Også Hoffenheim med Jannik Vestergaard i startopstillingen er videre i pokalturneringen efter en noget sværere udekamp på Veltins Arena mod Schalke.

Gæsterne scorede tre gange indenfor 14 minutter i første halvleg, og det chok kom Schalke sig aldrig over. Farfan reducerede til 1-3 midtvejs i anden halvleg, men tættere på kom de kongeblå ikke.

Endelig bød tirsdagens også på sejre til Hamburger SV og Kaiserslautern, der besejrede henholdsvis FC Köln med 2-1 og Union Berlin med 3-0.