Dortmunds mirakel giver næsten stensikker dansk CL-plads

Men der er altså andre end tyskerne, der kan juble over deres vanvids-comeback, og det er Danmark. Tyskerne bragte nemlig den kommende danske mester umådeligt tæt på en sikker plads i CL-gruppespillet.

Der tildeles nemlig en sikker plads i gruppespillet til de 12 bedste nationer på koefficient-listen. Danmark er lige i øjeblikket nr. 13. Vinderen af pokalen med de store ører, sikrer sig dog også en sikker plads, så hvis Champions League-vinderen selv kvalificerer sig i deres hjemlige liga, tildeles 13. pladsen på listen ligeledes en sikker plads i gruppespillet.

Derfor er den kommende danske mester afhængig af, at årets CL-vinder i forvejen er kvalificeret til CL via deres hjemlige liga. Og efter Malagas exit ser det nu ud som om, det bliver tilfældet.

Efter tirsdagens to opgør resterer der seks mandskaber i årets turnering. Real Madrid, Dortmund, PSG, Barcelona, Juventus og Bayern München. Som bekendt har Bayern München allerede sikret sig mesterskabet, og dermed en sikker CL-plads, Resten af holdene ligger også ganske komfortabelt til en sikker CL-plads. Mest usikre er Dortmund med 10 point ned til 4. pladsen og PSG med 11 point ned til 3.-pladsen i Frankrig.

Hvem der snupper mesterskabet herhjemme må tiden vise, men igen i år ligner det, at det er FCK og FCN, der må kæmpe om pladsen i CL-gruppespillet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip