Dovne-Robert får politisk støtte

SF's tidligere folketingsmedlem og fremtrædende kritiker af SF's regeringsvenlige linje, Pernille Frahm, går nu i brechen for "Dovne"-Robert Nielsen.

Robert Nielsen har skabt debat, fordi han i mere end 10 år har været en del af kontanthjælpssystemet, fordi han efter eget udsagn ikke gider at arbejde i eksempelvis burgerbar.

Pernille Frahm ser debatten om "Dovne"-Robert som et udtryk for, at "den borgerlige revolution" har sejret.

- Når en langtidsarbejdsløs hænges ud for at være doven, fordi han nægter at være spytslikkende og flæbende, har den borgerlige revolution sejret, skriver Frahm i et blogindlæg på den venstreorienterede hjemmeside modkraft.dk

Pernille Frahm var fremme i forreste geled blandt kritikerne af SF's højredrejning, der banede vejen for at komme med i regeringssamarbejdet.

På partiets landsmøde i foråret gik hun flere gange på talerstolen og omtalte SF som "et parti i havsnød".

- Den borgerlige revolution sejrede over den måde, vi tænker, skriver Pernille Frahm.

- Når medierne hænger en enlig forsørger ud, fordi hun ikke lever op til nogle politikeres og journalisters forventninger af, hvordan man er fattig i dag, har den borgerlige revolution sejret, fortsætter Pernille Frahm, med tydelig adresse til "Fattig-Carina".

"Fattig-Carina" bragte sindene i kog, fordi SF's Özlem Cekic udråbte hende til at være et eksempel på en fattig i Danmark, selvom hun som enlig kontanthjælpsmodtager fik over 15.000 kroner om måneden.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip