Dovne-Robert får politisk støtte

SF's tidligere folketingsmedlem og fremtrædende kritiker af SF's regeringsvenlige linje, Pernille Frahm, går nu i brechen for "Dovne"-Robert Nielsen.

Robert Nielsen har skabt debat, fordi han i mere end 10 år har været en del af kontanthjælpssystemet, fordi han efter eget udsagn ikke gider at arbejde i eksempelvis burgerbar.

Pernille Frahm ser debatten om "Dovne"-Robert som et udtryk for, at "den borgerlige revolution" har sejret.

- Når en langtidsarbejdsløs hænges ud for at være doven, fordi han nægter at være spytslikkende og flæbende, har den borgerlige revolution sejret, skriver Frahm i et blogindlæg på den venstreorienterede hjemmeside modkraft.dk

Pernille Frahm var fremme i forreste geled blandt kritikerne af SF's højredrejning, der banede vejen for at komme med i regeringssamarbejdet.

På partiets landsmøde i foråret gik hun flere gange på talerstolen og omtalte SF som "et parti i havsnød".

- Den borgerlige revolution sejrede over den måde, vi tænker, skriver Pernille Frahm.

- Når medierne hænger en enlig forsørger ud, fordi hun ikke lever op til nogle politikeres og journalisters forventninger af, hvordan man er fattig i dag, har den borgerlige revolution sejret, fortsætter Pernille Frahm, med tydelig adresse til "Fattig-Carina".

"Fattig-Carina" bragte sindene i kog, fordi SF's Özlem Cekic udråbte hende til at være et eksempel på en fattig i Danmark, selvom hun som enlig kontanthjælpsmodtager fik over 15.000 kroner om måneden.

 

Dagens Gossip