Dovne Robert politianmelder kendt politiker

Nok er nok.

Kontanthjælpsmodtageren Robert Nielsen, der også er kendt som Dovne Robert, har politianmeldt Venstre-politikeren Ulla Tørnæs for chikane.

Under den ophedede debat om kontanthjælpsreformen udtalte hun, at "typer som Robert Nielsen skal uddø som race", og at Dovne Robert ikke overlever.

Det minder om nazisternes retorik i trediverne, skriver Robert Nielsen i dag i en kronik i Politiken.

- Hvor mange almindelige mennesker har mon lyst til at blande sig i en debat, hvor dødstruslerne ikke bare findes i obskure netfora og på bt.dk, men bliver udtalt offentligt i aviser, radio og tv af samfundets meningsdannende elite, skriver han i kronikken.

- Hvis jeg som almindeligt borger gentagne gange offentligt udtaler mine ønsker om en navngiven politikers snarlige død, vil jeg både blive registreret af PET, modtage breve fra politiet og få sagsanlæg og trusler og chikane på halsen, skriver Robert Nielsen.

Han mener, at motivet bag de hårde angreb på, at jo mere skadelig for samfundet "Dovne Robert" kan fremstilles, desto strengere midler er det forsvarlig at tage i brug.

- Men den går ikke, skriver han.

- Jeg skal sgu ikke være stråmand for en bred politisk reforms asociale nedskæringer. Det må I selv stå til regnskab for over for borgerne, og det kommer I til på valgdagen, skriver den arbejdsløse Robert Nielsen.

Ulla Tørnæs forsvarer sig med, at hun ikke har udtalt sig om Robert Nielsen som person, men om Dovne Robert som et fænomen, og hun siger til Politiken, at hun ikke er nervøs for politianmeldelsen.

- Nå? Jamen, det ser jeg frem til, at politiet eftersøger.

Dagens Gossip