DR: Google bliver ny sponsor for Riis

Det er ikke tilfældigt, at Team Saxo-Tinkoff og Bjarne Riis har indkaldt til pressemøde i Googles hovedsæde i London. Google bliver, ifølge DR Sporten, ny sponsor for Riis' cykelhold.

Saxo Bank-Tinkoff meddelte tidligere fredag, at der på pressemødet vil blive præsenteret "vigtige nyheder om holdets fremtid".

Riis holder også pressemøde i London på mandag

Pressemødet afholdes på mandag klokken 16 dansk tid i London. Bjarne Riis vil være til stede sammen med rytterne Alberto Contador og Nicolas Roche.

- Team Saxo-Tinkoff inviterer til international pressekonference med vigtige nyheder om holdets fremtid, lyder det i pressemeddelelsen.

Hvis man ønsker at følge med i pressemødet, så vil det blive streamet live på youtube-kanalen Global Cycling Network.

Nyheden om Google som ny Riis-sponsor kommer ovenpå rygter om, at den russiske storsponsor Oleg Tinkov vil overtage et unavngivent professionelt cykelhold.

Læs også: Bjarne Riis genansætter sportsdirektør

Og da Oleg Tinkov også afholder et pressemøde i London på mandag, så blev der spekuleret i, at russeren vil overtage det danske cykelhold, hvor Riis hidtil har været holdejer.

Oleg Tinkovs sponsorat af Bjarne Riis' cykelhold udløber til nytår. Og det har indtil videre virket usandsynligt, at Tinkov og Riis skulle fortsætte samarbejdet.

Tidligere på året har Oleg Tinkov ytret sig i meget kritiske vendinger over Alberto Contadors præstationer under dette års Tour de France. Russeren mente blandt andet, at spanieren var overbetalt.

Ifølge cykelsitet Velonews vil Tinkov mandag på en pressekonference i London fortælle navnet på det professionelle cykelhold, som han har købt.

- Jeg har altid drømt om at være med på sportens højeste niveau. Nu har jeg muligheden, siger Tinkov ifølge Velonews.

Hvad så, Bjarne? Tinkov afslører sit nye cykelhold mandag

Tinkov har tidligere været nævnt som en mulig køber af Riis Cycling, der driver Saxo Bank-Tinkoff Bank.

Og Tinkovs italienske rådgiver har fortalt, at man har forhandlet med flere hold, og Saxo Bank har bekræftet, at man har talt med russeren.

/ritzau/

Dagens Gossip