DR Koncerthuset: The Ukulele Orchestra of Great Britain

De har gødet jorden for alverdens ukulelespillere og inspireret både udøvende musikere og et trofast publikum over hele verden - fra Nordpolen til Operahuset i Sydney via Carnegie Hall og the Royal Albert Hall.

Med deres underholdende, (med)levende, syngende, swingende, dansende, melodiøse, skæve kombination af folkelighed og rock 'n' roll har "The Ukes of GB" turneret verden rundt op til flere gange.

I deres selskab vil du opleve musik, du elsker, musik du ikke forstår og alt det midt i mellem. Kom som du er, synes at være parolen - det eneste du skal medbringe er håndbagage!

Det hele begyndte i 1985, hvor en udsolgt koncert blev startskuddet til en livslang affære med ukulelen, man ikke ville tro mulig.

Hundredtusindvis har de solgt af både CDer og DVDer, samtidig har millioner af mennesker fundet vej til Youtube for at lade sig forføre af The Ukulele Orchestras muntre selskab.

Det er på en gang både virtuost og anarkistisk, opløftende og eftertænksomt.

I dag er der tusindvis af ukuleleorkestre over hele verden, men det hele begyndte med dette ottemands store orkester, der har krydset grænser, nedbrudt fordomme og først og fremmest budt op til fest.

Så vær klar til at give slip, og give dig hen i Koncertsalen fredag 6. september kl. 20.00.

Billetter kan købes via dr.dk/koncerthuset. Billetsalget starter fredag 25. januar.

Se dem spille og synge deres egen version af David Bowies  "Life on mars" nedenfor:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip