DR: Oplev Rasmus Nøhr i Koncerthuset

Kendt for en lang række hits, men først og fremmest som en hjertevarm performer - 4. december går han på scenen i Koncertsalen.

Rasmus Nøhrs sans for at skrive nærværende tekster om livets finurligheder og de store spørgsmål - men først og fremmest om kærligheden - har gjort ham til folkeeje, ofte sammenlignet med Kim Larsen.

Han debuterede i 2004 og har lige siden formået at vinde ikke bare bred folkelig opbakning, men også stor anerkendelse blandt anmeldere. På én og samme tid rammer han hjertet, samtaler med hjernen og opfordrer til fællessang.

Selvom det selvbetitlede debutalbum bød på pæne hits som 'Det Glade Pizzabud' og 'Cafe Dansegulvet', tog karrieren for alvor fart, da Rasmus i 2006 på albummet 'Lykkelig Smutning' inviterede hele Danmark med på billig vin og mad fra bål på 'Sommer i Europa' og dermed cementerede, at han formåede at knække den "svære 2'er".

Om Europa er blevet for lille eller vinteren for lang vides ikke, men lige nu sidder Rasmus Nøhr i hvert fald på en tropeø i Asien og skriver sange til det femte studiealbum, der er planlagt at udkomme til sommer.

Sikkert og vidst er det dog, at det er på baggrund af disse sange - og med en lang række af hits fra det sidste tiår i bagagen - at han onsdag 4. december vil stå på scenen i Koncertsalen.

Oplev Rasmus Nøhr i DR Koncerthuset, Koncertsalen den 4. december 2013 klokken 21:00

Dagens Gossip