DR skal have ny sportschef

Danmarks Radios sportsredaktion skal have ny chef. Tine Bendix, der siden 2009 har været chef for både DR Sporten og DR Vejret, stopper 1. november, hvor den 47-årige Bendix bliver chef for Metronomes produktioner i Danmark.

Tine Bendix har været på Danmarks Radio i flere omgange. Hun var studievært på DR Sporten fra 1993-95, hvorefter hun i en periode frem til 2007 var selvstændig. I 2007 kom hun så tilbage til DR Byen som chef for Aftenshowet og DR Event.

“Under Tine Bendix er DR Sporten kommet tilbage i førersædet efter nogle skrækkelige år efter 2007, hvor DR på grund af elendig økonomi næsten droppede sporten. Sådan gik det heldigvis ikke, og ikke mindst dækningen af OL i London sidste sommer markerede, hvad vi mener med, at DR tager sporten alvorligt. Det gør vi også i fremtiden, og også i de næste fem uger, hvor Tine Bendix fortsætter som vanligt," siger DRs nyhedsdirektør Ulrik Haagerup til DR's hjemmeside.

I første omgang bliver den daglige drift af DR Sporten overtaget af Joakim Frøsig-Andersen. Jobbet som redaktionschef vil blive slået op eksternt, oplyser Haagerup.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip