DR-vært eksperimenterer som erotisk forfatter

Skrevet af admin

09/02/2015
Der er tårnhøje forventninger til filmatiseringen af den erotiske roman "Fifty Shades of Grey".Filmen forventes nemlig blandt andet at indbringe adskillige millioner kroner, og de penge vil den danske tv-vært Thomas Skov gerne have del i. Derfor er han efter alt at dømme gået i gang med at skrive sin egen version af bogen, som han kalder "Fifty Shades of Forest".- Nu skal pensionsopsparingen sikres. Den kan findes i en boghandel nær dig inden længe, skriver det sjove DR-ikon om et billede på sin Instagram-profil, der forestiller et Word-dokument kun med teksten "Fifty Shades of Forest".Ordet "forest" skal i denne sammenhæng forstås som "Skov", og det er derfor nærliggende at tro, at den 28-årige tv-personlighed vil skrive bogen om sig selv og sit eget sexliv.Dog er der på samme måde nok ingen tvivl om, at den spøgefulde Skov ikke regner med at få så meget succes med sin litteratur, at han siger sit job på Danmarks Radio op."Fifty Shades of Grey" har dansk biografpremiere den 12. februar.Se Thomas Skovs foreløbige arbejde med den erotiske roman her: http://instagram.com/p/y2sb61kCAO/?modal=trueNewspaq

Mest læste i dag

Der er tårnhøje forventninger til filmatiseringen af den erotiske roman "Fifty Shades of Grey".

Filmen forventes nemlig blandt andet at indbringe adskillige millioner kroner, og de penge vil den danske tv-vært Thomas Skov gerne have del i. Derfor er han efter alt at dømme gået i gang med at skrive sin egen version af bogen, som han kalder "Fifty Shades of Forest".

- Nu skal pensionsopsparingen sikres. Den kan findes i en boghandel nær dig inden længe, skriver det sjove DR-ikon om et billede på sin Instagram-profil, der forestiller et Word-dokument kun med teksten "Fifty Shades of Forest".

Ordet "forest" skal i denne sammenhæng forstås som "Skov", og det er derfor nærliggende at tro, at den 28-årige tv-personlighed vil skrive bogen om sig selv og sit eget sexliv.

Dog er der på samme måde nok ingen tvivl om, at den spøgefulde Skov ikke regner med at få så meget succes med sin litteratur, at han siger sit job på Danmarks Radio op.

"Fifty Shades of Grey" har dansk biografpremiere den 12. februar.

Se Thomas Skovs foreløbige arbejde med den erotiske roman her: http://instagram.com/p/y2sb61kCAO/?modal=true

Newspaq