DR-vært raser over Læsø-program: - Jeg føler mig kørt over af en damptromle

Michelle Hviid er medvært på DRs serie om 20 kvinder, der flytter til Læsø. Men slutresultatet er hun alt andet end glad for. Hun anklager produktionsselskabet bag Læsø Kalder, Koncern TV, for at manipulere for meget med sandheden.

Det ser man ifølge Detektor blandt andet i et klip fra et møde, hvor tv-holdet leder efter folk, der vil huse de 20 kvinder. Seerne ser passive Læsø-borgere med armene over kors, hvor der til sidst er en enkelt der rækker hånden op. Men ifølge Michelle Hviid var opbakningen enorm, og mange var mødt op til mødet netop for at huse en af de tilrejsende kvinder. Sammen klip bliver i øvrigt vist på et andet tidspunkt i prgrammet, blot fra en anden kameravinkel.

Flere gange under produktionen protesterede Michelle Hviid uden held. I stedet følte hun sig kørt over af en damptromle, fortæller hun.

Læs også: Ole Birk afsløret i tredobbelt usandhed

- Jeg råbte, jeg skreg, jeg tudede, jeg argumenterede. Og jeg tabte. Nu får jeg lidt luft. Da Detektor kontaktede mig i sidste uge, vidste jeg, at jeg er IKKE SKØR. Jeg havde ret! skriver hun på sin Facebook-profil.

- Jeg lovede også produktionsselskabet bag, at de ville ønske, de ALDRIG havde mødt mig, hvis de forsøgte at løbe om hjørner med mig. Det holder jeg så også. Det var nok derfor, at resten af holdet mødtes til premiereaften med sushi, mens jeg slet ikke blev inviteret, hørte blot om middagen ad omveje. Det vækkede en gammel væmmelig følelse af at stå alene i skolegården, skriver Michelle Hviid videre.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

På Michelle Hviids Facebook-profil bliver hun mødt med rosende ord, men også andre, med tilknytning til programmet skriver, at de er stolte af resultatet.

Hos Koncern TV indrømmer man dog overfor Detektor, at man har strammet historien lige rigeligt.

- Vi har skruet for meget på virkeligheden, siger medejer i Koncern TV Lars Seidelin, der samtidig lover, at programmet vil blive klippet om, inden det bliver genudsendt.

Dagens Gossip