DR Vokal Ensemblet gæster Kolding

Skrevet af Elo Christoffersen

07/08/2013
I september tager DR Vokal Ensemblet rundt i landet med en sensommerbuket af klassiske danske sommersange. Som en del af 'Live i Danmark', besøger korets professionelle sangere en række traditionelle og utraditionelle spillesteder, heriblandt Koldinghus. Koret besøger Koldinghus under koncertoverskriften 'Du danske sommer'. Programmet varierer fra damekor, over herrekor til blandet kor, og med 18 af landets bedste sangere, kan det kun blive ét af sommerens højdepunkter. Udover klassiske danske sommersange, vil DR VokalEnsemblet også optræde med sange, der relaterer sig til det specifikke koncertsted. Dermed får publikum mulighed for at opleve et musikalsk sommermaleri, hvor der ikke kun bliver malet med de store penselstrøg men hvor der også bliver plads til lokalkolorit. Koncerten finder sted torsdag den 15. august klokken 17 og der er gratis adgang.

Mest læste i dag

I september tager DR Vokal Ensemblet rundt i landet med en sensommerbuket af klassiske danske sommersange.

Som en del af 'Live i Danmark', besøger korets professionelle sangere en række traditionelle og utraditionelle spillesteder, heriblandt Koldinghus.

Koret besøger Koldinghus under koncertoverskriften 'Du danske sommer'.

Programmet varierer fra damekor, over herrekor til blandet kor, og med 18 af landets bedste sangere, kan det kun blive ét af sommerens højdepunkter. Udover klassiske danske sommersange, vil DR VokalEnsemblet også optræde med sange, der relaterer sig til det specifikke koncertsted.

Dermed får publikum mulighed for at opleve et musikalsk sommermaleri, hvor der ikke kun bliver malet med de store penselstrøg men hvor der også bliver plads til lokalkolorit.

Koncerten finder sted torsdag den 15. august klokken 17 og der er gratis adgang.