DR2: Adam Holm vender tilbage til skærmen

Det seneste halve år har Michael Thouber og Adam Holm delt jobbet som kanalchef for DR2 mellem sig, men fremover overtager Michael Thourber det fulde ansvar for kanalen, der springer ud i sin nye form inden længe.

Adam Holm har blandt andet tidligere været vært på ’Deadline’ på DR2 i seks år, og på det nye DR2 bliver han nyhedsvært. Derudover arbejder han lige nu med at udvikle et nyt DR2-magasinformat .

- Det har været spændende og lærerigt at tage del i udviklingen af det nye DR2. Men nu, hvor vi snart er klar til at gå i luften med de ændringer, Michael og jeg har sat i gang, er jeg uhyre taknemmelig for igen at få mulighed for at vende tilbage til de journalistiske opgaver, der er kernen i min faglighed, siger Adam Holm.

DRs mediedirektør Gitte Rabøl har stor respekt for Adam Holm.

- Jeg har stor respekt for Adam Holms beslutning og fuld tillid til, at Michael Thouber kan køre kanalen videre. Adam har været god i udviklingsfasen af DR2 og bliver heldigvis ved med at bidrage til som vært og idémand, siger Gitte Rabøl.

Kanalchef Michael Thouber siger, at han og Adam Holm blev ansat til at realisere en vision for et nyt DR2.

- Uden Adams viden og indsigt i nyhedsproduktion og erfaringer som vært på DR2, ville vi ikke have været i stand til at foretage de ændringer i kanalens profil, som vi glæder os til at se realiseret på skærmen inden længe. Vi har begge været rigtig glade for samarbejdet, men Adam er en journalistisk ildsjæl, som brænder for at være helt tæt på programmerne og den gode historie. Derfor giver det god mening, at han fortsætter som vært på nyhedsformaterne på DR2, siger Michael Thouber.

Dagens Gossip