Drab på Cafe Louise: Tiltalt nægter

En 28-årig mand, som torsdag blev hentet til Danmark fra Libanon af Københavns Politi, nægter sig skyldig i anklagerne om drabet på den 38-årige William Queshie fra Ghana og fire drabsforsøg ved Cafe Louise på Nørrebro sidste år.

Det oplyser den tiltaltes advokat, Anders Rohde, i Dommervagten fredag middag.

- Min klient nægter sig skyldig, og han ønsker ikke at udtale i dag, sagde Anders Rohde i Dommervagten.

Det var et slagsmål, som udviklede sig på morgenværtshuset Café Louise 15. september sidste år og bølgede frem og tilbage både inde på selve værtshuset og udenfor. William Queshie blev dræbt af knivstik, og fem andre blev stukket, men var uden for livsfare.

Op mod 50 vidner så slagsmålet på Café Louise, hvor der både blev brugt knive, slagvåben og knuste flasker.

Den efterlyste for drabet blev anholdt i Libanon 15. januar, da han havde kontakt med myndighederne. Den 28-årige mand er dansk statsborger af palæstinensisk afstamning. Politiet mener, at han flygtede ud af landet kort tid efter drabet.

To mænd på 27 og 31 år - hvoraf den ene er den udleveredes bror - er allerede tiltalt i sagen, men hvad de rent faktisk er tiltalt for er endnu ikke oplyst. De har dog kun været sigtet for medvirken til drab og drabsforsøg.

Politiet har tidligere vurderet, at de har en "god sag" mod den 28-årige, som menes at have en central rolle i drabet på den 38-årige William Queshie.

Ved grundlovsforhøret kom det frem, at politiet har en overvågningsvideo, som viser de mange drabsforsøg og selve drabet.

Forsvareren for den 28-årige undgik dog, at videoen blev vist ved grundlovsforhøret, og senioranklager Helle Sørensen må nøjes med en beskrivelse af videoen og stilbilleder.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip