Drab: Person slået ihjel i Næstved

En person med tilknytning til rockermiljøet er natten til mandag blevet skudt og dræbt i Næstved, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Drabet er begået på Morsøvej, hvor der blev skudt gennem et vindue i en ejendom.

Ifølge tv2.dk er den dræbte en 22-årig mand med tilknytning til rockergrupperingen Westside Nation, der efter intern strid trak sin støtte til Bandidos i sommer og nu angiveligt er i såkaldt bad standing, hvilket vil sige, at de betragtes som fredløse.

- Det er også baggrunden for, at vi har en formodning om, at det her drab relaterer til den konflikt, vi har i rocker-bandemiljøet i Næstvedområdet, siger politiinspektør Flemming Madsen til tv2.dk.

Der blev slået alarm om skyderiet ved 01.15-tiden.

En times tid forinden var der også blevet skudt gennem et vindue til en lejlighed på Kornbakken i Næstved. Her blev ingen ramt.

Konflikten i Næstveds rockermiljø blussede angiveligt op i sommer, da medlemmer af Westside Nation i et brev beskyldte den danske ledelse af Bandidos for at være korrupt og svag.

Uroen fik i en periode politiet til at lukke for adgangen til en bygning på Præstøvej 6B i Næstved, hvor Westside Nation holder til.

Politiet vurderede, at der var en risiko for, at der ville ske angreb på adressen som led i konflikten mellem Bandidos og de frafaldne.

I løbet af det seneste halve år har politiet efterforsket en række påsatte brande mod flere af Bandidos' tilholdssteder.

Mandag i sidste uge havde Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi endnu en skudsag - formentlig også med forbindelse til konflikten i rockermiljøet i Sydsjælland.

Her kontaktede en 26-årig mand politiet og fortalte, at han befandt sig i Boeslunde mellem Korsør og Skælskør, og at han var blevet skudt i benet.

Da politiet ankom til stedet, fandt de manden såret af skud i det ene ben, og han blev efterfølgende bragt med ambulance til hospitalet.

Den 26-årige slap med livet i behold.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip