Drabsmand: Hafida jog en kniv mod min hals

39-årige Hafida Bourouih huggede ud med en kniv under et skænderi med sin kæreste i parrets lejlighed i Glostrup, inden hun i juli sidste år blev dræbt ved kvælning.

Det fortæller kæresten, 41-årige Anders Bård Larsen, ved Retten i Glostrup. Her har han fredag formiddag erkendt at have dræbt Hafida ved kvælning og efterfølgende skaffet liget af vejen og gemt det på en skrænt i Sydsjælland.

- Hun stak først efter min krop, og på en eller anden måde får jeg slået hånden væk. Efterfølgende stikker hun efter min hals for fuld kraft, og så gør jeg noget fuldstændig forfærdeligt, som jeg desværre ikke kan lave om, fortæller Anders Bård Larsen.

Episoden fandt sted i lejlighedens børneværelse, mens parrets toårige søn var i bad på badeværelset, og den fireårige søn så et afsnit af Disney-tegnefilmene om "Jake og Ønskeøens Pirater" i stuen.

Anders Bård Larsen har forklaret, hvordan episoden med kniven først fik ham til at slå Hafida i gulvet, hvorefter han kvalte hende med de bare næver, inden han snørede en ledning om hendes hals.

- Havde du ondt i armene bagefter? Og i tommelfingrene?, spurgte anklager Sune Ploug Sørensen, og den tiltalte kunne svare ja på begge spørgsmål.

Det var ifølge Anders Bård Larsen et voldeligt skænderi mellem Hafida og den fireårige dreng, som fik ham til at gå amok. Under sin beskrivelse af episoden brød han flere gange ud i gråd.

Anklageren har allerede fra retsmødets begyndelse fortalt, at man ikke tror på detaljerne i Bård Larsens forklaring. Derfor kører sagen som en egentlig nævningesag.

I princippet kunne sagen være kørt, som en tilståelsessag, som kunne have været overstået på langt kortere tid, men anklagemyndigheden ønsker at føre vidner i sagen for at få en anden version frem end den tiltaltes. Der ventes at falde dom i sagen 24. august.

/ritzau/

Dagens Gossip