Drabsmand kan være flygtet til hovedstadsområdet

Politiet leder fortsat efter den den 17-årige Taha Chadmi, der tirsdag stak af fra den lukkede ungdomsinstitution Egely i Nørre Aaby.

Taha Chiadmi, der i fjor blev idømt syv års fængsel for drabet på den 21-årige Jon Patorra i Vanløse, stammer fra hovedstadsområdet, og politiet mener, han vil forsøge at flygte til København.

SE OGSÅ: Jons drabsmand flygtet fra fængsel

Flugten skete lidt efter klokken 20.30. Taha Chiadmi var sammen med en medindsat og en af institutionens medarbejdere på vej fra en bygning hen til Egelys sportshal – alt sammen indenfor Egelys sikrede område.

På vej mod sportshallen begyndte Taha Chiadmi at lunte lidt i forvejen. Medarbejderen løb efter ham for at bede ham lade være. Taha Chiadmi er flygtede op på et tag, hvorfra han kunne løbe videre hen over nogle andre bygninger. 

Det lykkedes ham at komme hen til den mur, som omkranser institutionen. Derefter sprang han cirka fire meter ned på køleren af en parkeret bil, løb hen over parkeringspladsen og ud mod en mark.

Her slutter politiets spor.

SE OGSÅ: 17-årig drabsmand stukket af fra fængsel

Taha Chadmi er tidligere kendt skyldig i afpresning og vold mod to jævnaldrende. Han er også dømt for trusler mod en pædagog og for flugt og flugtforsøg fra andre institutioner.

Den 17-årige beskrives som 170-175 centimeter høj, almindelig af bygning med et nordafrikansk udseende, lysebrun i huden og iført grå hættetrøje og grå træningsbukser.

KLIK PÅ BILLEDET AF TAHA CHADMI FOR AT SE DET I FULD STØRRELSE:

Dagens Gossip