Drabsmand og hans kæreste tiltales for 15 brande

En prøveløsladt drabsmand og hans 38-årige kæreste er tiltalt for at stå bag 15 brandstiftelser i København, hvor der skete skader for samlet 9,5 millioner kroner.

Det fremgår ifølge Ekstra Bladet af anklageskriftet mod kæresteparret, der stilles for et nævningeting i Københavns Byret 25. august.

Den 43-årige drabsmand vurderes nu som værende så farlig, at Statsadvokaten i København ønsker ham idømt forvaring på ubestemt tid, skriver Ekstra Bladet.

Ifølge avisen har den 43-årige mand afsonet 14 års fængsel for drab og havde kun været på fri fod i kort tid, da serien af brande begyndte.

Ud af de 15 brande, der især blev påsat i biler, deltog den 38-årige kvinde ifølge anklageskriftet i seks, mens hun på egen hånd begik en enkelt brandstiftelse i to biler på Amager.

Den alvorligste brand skete ifølge Ekstra Bladet 15. august sidste år på en parkeringsplads på Amager, hvor den 43-årige ifølge anklageskriftet stak ild til fire turistbusser og en personbil. I alt løb denne forbrydelse op i skader for knapt 8,5 millioner kroner.

Ifølge Ekstra Bladet nægter de tiltalte sig skyldige, og den 43-årige har afvist at udtale sig til politiet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip