Drabsmistænkt mand anholdt i Holland

13. marts blev den 30-årige Mohammed Asjad dolket i låret på en parkeringsplads i Ballerup. Han døde senere af sine kvæstelser. 

Kort tid efter blev to mænd på 24 og 32 år varetægtsfængslede i sagen. Den 33-årige forsvandt efter overfaldet, men blev varetægtsfængslet in absentia.

Nu er det imidlertid lykkedes for hollandsk politi at anholde manden.

»Vi har haft en international efterlysning ude efter ham, og på baggrund af den blev han anholdt i Holland i går (tirsdag, red.) morgen,« fortæller drabschef ved Københavns Vestegns Politi, Charlotte Skovby, til tv2.dk.

På grund af navneforbud i sagen ønsker hun ikke at komme med nærmere oplysninger om den 33-årige.

»Han er kendt af politiet, men mere ønsker jeg ikke at oplyse på nuværende tidspunkt,« siger hun.

Hun vil heller ikke forholde sig til forlydender om, at den sigtede skulle have relationer til bandemiljøet, Værebros Hårde Kerne og Bandidos.

»Selve sagen er ikke banderelateret,« understreger hun, men vil ikke komme nærmere ind på, hvad motivet til overfaldet på Mohammed Asjad så kan være.

Den 33-årige bliver nu fremstillet i grundlovsforhør i Holland, og så venter Københavns Vestegns Politi ellers bare på at få ham udleveret til Danmark.

De to øvrige anholdte i sagen bliver fremstillet igen onsdag formiddag med henblik på at få deres varetægtsfængsling forlænget.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip