Drabssigtet bandemedlem i forvejen tiltalt for drab

Den 19-årige er sigtet for drabet på den 27-årige Zaid Mohammed Al-Kayssi tilbage i februar i år, men den sigtede nægter sig skyldig, og der er endnu ikke taget stilling til en eventuel varetægtsfængsling.

I forvejen er han tiltalt for knivdrabet på den 21-årige Jon Patorra i september 2012, og retten er i øjeblikket ved at finde en dato for den sag, forklarer drabsleder hos Københavns Politi, Jens Møller, til Berlingske Nyhedsbureau.

27-årige Zaid Mohammed Al-Kayssi blev ramt af to skud, da han 20. februar om aftenen forlod sin arbejdsplads Drømmeland på Finsensvej på Frederiksberg. Dagen efter døde han af sine kvæstelser og blev dermed det andet offer, som den verserende bandekonflikt krævede.

Den 19-årige sigtes desuden for drabsforsøg i forbindelse med en skudepisode på Lundtoftegade i februar, hvor 28 skud blev affyret mellem to grupperinger.

Retten på Frederiksberg har allerede nu varetægtsfængslet en 23-årig i forbindelse med netop skyderiet på Lundtoftegade. Han blev sigtet for drabsforsøg, men fængslet for grov vold, oplyser hans advokat, Hugo Steinmetz, til bt.dk.

Også en 17-årig fremstilles i retten på Frederiksberg fredag. Han sigtes for drabsforsøg i forbindelse med knivstikkeriet på Teknisk Skole.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip