Drabssigtet kommer ikke til Danmark med det samme

Den 20-årige er sigtet for at have dræbt den kun 17-årige Sohail Hamza i Tingbjerg søndag aften.

Onsdag blev han anholdt i lufthavnen i Düsseldorf, da han forsøgte at komme med et fly til Antalya i Tyrkiet, og varetægtsfængslet.

»Hvis han gerne vil udleveres, så kan der gå otte til 14 dage, før vi kan hente ham. Hvis han modsætter sig en udlevering, hvilket vi ikke forventer, vil der kunne gå op til 30 dage, inden de tyske myndigheder beslutter, om han skal udleveres, hvorefter vi vil hente ham,« siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen fra Københavns Politi til bt.dk.

Han opfordrer vidner, der indtil nu har været bange for at stå frem med navn, om at henvende sig til politiet for at aflægge forklaring.

»Der er en masse mennesker i Tingbjerg, som ved, hvad der er sket, og dem vil jeg gerne opfordre til at gå til politiet. Jeg håber, at vidnerne vil tage noget ansvar nu og komme ind til politiet og afgive forklaring om det, de har set, til rapport og med navns nævnelse. Og man kan godt komme frem nu. Truslen fra ham (den anholdte, red.) er i hvert fald væk nu. Nu sidder han i spjældet i Tyskland. Og så synes jeg, at man skal gøre sin borgerpligt og komme ind og afgive forklaring,« siger Steffen Thaaning Steffensen.

Politiet ved endnu ikke, hvad motivet til drabet er. Den anholdte er medlem af Tingbjerg-gruppen, men den dræbte var ikke med i nogen grupperinger. De to unge mænd har tidligere været venner, så politiet mener, der er personlige uoverensstemmelser, der førte til drabet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip