Drabssigtet søn tvangsindlagt

Politiet har endnu ikke kunnet afhøre den 19-årige mand, der søndag blev anholdt og sigtet for drabet på sin mor i Rudkøbing på Langeland. Han har indtil videre ikke kunnet afgive forklaring.

Den unge mand er efter at være blevet tilset af en læge blevet tvangsindlagt på en psykiatrisk afdeling, oplyser vicepolitikommissær Jack Liedecke, Fyns Politi.

- Vi har søndag aften og nat forsøgt at afhøre ham, men han var ikke i stand til at afgive forklaring. Han er blevet tilset af en læge, der besluttede at tvangsindlægge ham i stedet for at sætte ham i arresten, siger Jack Liedecke.

Den 19-åriges mor, der er 46 år, blev søndag eftermiddag fundet dræbt på sin bopæl i Rudkøbing, og sønnen blev anholdt for drabet.

Mandag skal han igen tilses af en læge, der skal vurdere, om han kan fremstilles i grundlovsforhør. Hvis vurderingen er, at han ikke er i stand til at møde op i retten, kan han fremstilles in absentia, det vil sige uden selv at være til stede.

Det var en bekendt af familien, der søndag eftermiddag lidt efter klokken 17 søndag anmeldte drabet til politiet.

Den 46-årige kvinde er ifølge politiet blevet dræbt af knivstik. Hun skal mandag obduceres for at fastslå dødsårsagen.

Den 19-årige bor ikke sammen med sin mor i Rudkøbing. Den unge mand bor ifølge politiet i Odense.

Efterforskningslederen ønsker endnu ikke at gå i detaljer med det mulige motiv til drabet.

- Efter at have talt med noget af familien, har jeg en idé om, hvad motivet kan være, men det holder jeg for mig selv, indtil vi har fået afhørt ham, siger Jack Liedecke.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip