Dræbt datter lå i sit eget blod i 11 dage

Den 43-årige multihandikappede kvinde, der blev fundet dræbt i går i morens hus i Skælskær, har været død i 11-12 dage. Det oplyser sn.dk.

Det kom frem under et grundlovsforhør, hvor den 43-årigs mor, som er sigtet for drabet, blev fremstillet.

LÆS OGSÅ: Kvinde dræber handicappet datter i Skælskør

Her forklarede den 63-årige mor, hvad der havde fået hende til at skære håndleddet over på sin handicappede datter, der lå i sengen i sit soveværelse i deres hjem i Skælskør.

- Jeg fik nok et blackout. Jeg syntes ikke, at vi skulle være her længere, sagde moren, der også forsøgte at tage sit eget liv, under grundlovsforhøret ifølge sn.dk

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

I retten havde den 63-årige mor svært ved at huske hvilken dag, hun dræbte datteren, men hun mener, at det skete mellem den 9. og 10. januar. Hun skar et dybt snit i datterens håndled og ventede på, at datterens blod strømmede ud, og døden indtræf.

Det betyder, at datteren har ligget i soveværelset i 11-12 dage. I de 12 dage har moren både benyttet computeren i soveværelse og haft folk på besøg i andre dele af huset, ifølge sn.dk.

LÆS OGSÅ: 63-årig kvinde fængslet for drab på handicappet datter

Moren forklarede også, at det var gået ned ad bakke fysisk og psykisk for datteren, som var født multihandicappet, siden Slagelse kommune i 2012 besluttede, at datteren skulle flyttes fra en institution til en anden for at spare penge på transport.

Politiet fik nys om den døde datter, da moren i går fortalte sin chef om drabet.

Moren er i dag blevet varetægtsfængslet frem til 13. februar i surrogat på en lukket psykiatrisk afdeling. 

Dagens Gossip