To dræbt på fynsk motorvej

Fyns Politi oplyser, at de to døde mænd sad i varevognen. Varebilen er polsk indregistreret, men derudover har politiet ikke yderligere oplysninger om de to dræbte.

To personer fra lastbilerne lettere tilskadekomne, og vidner på stedet fortæller til bt.dk, at en af lastbilerne var helt krøllet sammen.

Fyns Politi ved endnu ikke, hvad der fik de fire lastbiler og varevognen til at brage sammen. Ved uheldet påkørte en lastbil en forankørende lastbil. Bagved kom en varebil, der kørte op i lastbil nummer to. Bagefter igen kom en lastbil, der påkørte varebilen, der blev klemt op i den forankørende lastbil. Slutteligt påkørte endnu en lastbil denne lastbil.

Ulykken skete i morgentrafikken kort før klokken otte på den fynske motorvej ved Middelfart i vestgående retning. Motorvejen er lige nu spærret i begge retninger. Fyns Politi forventer, at oprydningsarbejdet vil vare indtil omkring middag.

Bilister opfordres til at finde alternative ruter. Trafikken ledes væk fra motorvejen ved frakørsel 57 Nørre Aaby, og frakørsel 58 Middelfart.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip